שלמה ונטורה מגיש מתכון ל-ביסקוצ'וס מתוקים

שלמה ונטורה מנציח את זכרה של סבתא מזל ז"ל שהיתה בשלנית מצטיינת באמצעות ספר המכונים שלה. קבלו ההצצה למתכון לעוגיות המתוקות של סבתא מזל ז"ל.

ביסקוצ'וס מתוקים

עוגיות מתוקות שתמיד כייף לאכול לצד כוס קפה או תה. בכל ביקור אצל הסבתא, מספר שלמה ונטורה, אחרי הארוחה תמיד קינחנו בביסקוצ'וס מתוקים.

המרכיבים:

1 חבילה מחמאה בטמפרטורת החדר

2 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

1/4 כוס שמן קנולה

4-5 כוסות קמח

לזיגוג: 1 ביצה טרופה, שומשום

 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט הקמח עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים בהדרגה קמח ולשים (ביד או במיקסר) עד שהבצק נפרד מהכלי.

מרתיחים על נייר אפיה את המחמאה שנותרה על העטיפה ומסדרים את העוגיות בתבנית.

 

יצירת העוגיות:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

יוצרים מהבצק נקניק באורך של 10 ס"מ ויוצרים עיגולים.

טובלים את העוגיה בביצה טרופה ושומשום ואופים עד הזהבה.

שתפו:

מאמרים חדשים

צרו איתנו קשר

צרו איתנו קשר